Lækker og glutenfri morgenmad
Vidste du, at Friggs majskager også passer godt til morgenbordet? Lad dem blive en crunchy, lækker del af morgenmaden! Friggs majskager indeholder ikke tilsat sukker og er samtidig glutenfri.
Du kan servere dem hurtigt og nemt en hverdagsmorgen med f.eks. ost eller peanut butter, med en skefuld hytteost eller prøv med banan, valnødder og kanel. De er også gode sammen med grød, havregryn, æg eller bare med en simpel kop te eller kaffe - lad dem blive en ny morgenfavorit!
Nogle lynhurtige tip til topping:
- Ost (almindelig eller vegansk) og grøntsager i skiver
- Nøddesmør, for eksempel peanut butter eller hasselnøddesmør, kan toppes med lidt banan
- Most avocado med peberfrugt
- Smøreost med lidt urtesalt og spirer eller grøntsager
- Friskost med bær
- Banan, nødder og kanel eller kardemomme
- Kogt æg eller spejlæg
Du kan finde flere tip på vores opskriftside eller bare prøve opskrifterne herunder.