Majskager med avokado, squash og rød pesto

Morgenmad & Brunch
30 min
Serveringer: 12
Top majskager med avocado, squash og rød pesto. Drys olivenolie og citronsaft over og top med birkes og frisk basilikum!
Af

Ingredienser

12 Friggs majskager
1 squash i 12 tynde skiver (tip! Brug et mandolinjern)
Rød pesto (se opskrift nedenfor)
1-2 avocadoer, afhængigt af størrelse
Saft fra ½ citron
olivenolie
birkes
Salt og friskkværnet sort peber efter smag
Frisk basilikum

PESTO

150 g marinerede soltørrede tomater i olie (ca. 24)
90 ml olie fra dåsen med soltørrede tomater
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk løgpulver (valgfrit)
30 g ristede cashewnødder
1 spsk balsamicoeddike
1 spsk hvidvineddike eller rødvinseddike

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser i en lille foodprocessor indtil ønsket konsistens er nået.
Restpesto kan opbevares i køleskabet i op til en uge.
Fordel pesto over alle majskager og top med tynde skiver af squash- og avocadoskiver.
Hæld lidt olivenolie og citronsaft over, krydre med salt og peber.
Top med valmuefrø og frisk basilikum.
Server straks.

Lignende produkter

Lignende opskrifter